Lite bilder för de två veckor som varit...

Har lite bilder jag skulle lagt ut, men helt glömt av...

Det var ju det där med snön som kom...helt underbart! Men våra två små barn va såklart genomförkylda just den dagen, så det fick bli att titta ut genom fönstret och beskåda det vita underbara som föll från himlen. 
Tidigt i år...I oktober....



Söndagen efter dopet var det ju väldigt vackert väder, så vi gick en långpromenad runt pickesjön och skulle grilla korv...men det va vi inte ensamma om så det bidde lite kaffe och kärleksmums i skogen ist. Men det va precis lika mysigt det och mamma fick träna lite med sin duktiga Cazper!
Här är Sebbe med sin älskade morfar och Wilma satt glad som vanligt i vagnen inbunkrad i sin lilla overall...



Men nu började mumsen ta slut i frysen, så jag & Sebbe tyckte det va dags att baka nytt kaffebröd. Det är ju riktigt bra att ha hemma i frysen om man får lite hastigt besök eller får ett stort sockerbegär!! ;)
Sebastian ville hjälpa till med att diska, en favoritsyssla han har att leka med vatten...han tycker det är såå roligt, mamma tycker väl sådär...för han är väldigt bra på att slabba ned, men inte lika bra på att torka upp det lilla vattenfall som rinner nedför diskbänken ut på golvet...;)
Wilma satt bara och försökte lära sig att baka...eller busa med vatten...nåt utav det iaf!




I måndags och tisdags gjorde vi ju i ordning barnens nya rum.
Sebbes är helt klart och det blev så bra!
Wilmas är i princip också klart, men det ska inhandlas nya tavlor i disneyprinsessans tecken, likaså en sådan taklampa, och en rosa matta....sen vill jag ju då helst tapetsera det vitt, men det finns ju gränser som jag nämnt innan... dessutom är det ingen panik ju, för hon är ju trots allt bara 5 månader lillstumpan...

Sebbes:


Wilmisens:



Vi har tagit upp Sebbes gamla gåstol till Wilma och hon älskar den! Men hennes nya grej är att på så kort tid kasta ned alla sina leksaker hon har på den....jätteroligt tycker vi, för då får vi ju verkligen träna upp musklerna man har för att böja sig ned...
Vi funderar skarpt på att inhandla en sån där grip de äldre har för att plocka upp lite things...vore kanske inte så dumt. eller? ;)




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0